2018 LA Cup Rhythmic Gymnastics Invitational
Event Invormation Music & D-Forms Submission Event Rotation & Awards Schedule Event Competitors Group Rotations Competition Results
Event Location
Event Registration & Submissions
RHYTHMIC LA SCHEDULE.................

Rhythmic LA 2019 Rotation Schedule (Updated 01/31/2019)

Athlete Start List & Team Group Assignment

Friday February 1, 2019

  • Gym Opens - 7:00 AM
  • Judges/Staff Meeting & Breakfast - 8:00 AM to 8:30 AM
  • Level 4 Group A - 8:30 AM to 9:42 AM
  • Level 4 Group B - 9:06 AM to 10:16 AM
  • Level 3 - 10:16 AM to 11:20 AM
  • Judges Break - 10 Minutes - 11:20 AM to 11:30 AM
  • Level 3 & 4 Age Awards (Lobby) - 11:35 PM to 12:05 PM
  • Level 5 - Group A - 11:30 AM to 12:40 PM
  • Level 5 - Group B - 12:40 PM to 2:00 PM
  • Judges Lunch Break - 60 Minutes - 2:00 PM to 3:00 PM
  • Level 3, 4 & 5 Team March Out - 2:00 PM to 2:10 PM
  • Level 5 Age Awards (Gym) - 2:10 PM to 3:00 PM
  • Level 3, 4 & 5 Grand Champion Awards (Gym) - 2:10 PM to 3:00 PM
  • Level 6 - Group A - 3:00 PM to 4:20 PM
  • Judges Break - 5 Minutes 4:20 PM to 4:25 PM
  • Level 6 - Group B - 4:25 PM to 5:53 PM
  • Judges Break - 7 Minutes - 5:53 PM to 6:00 PM
  • Level 6 - Group C - 6:00 PM to 7:38 PM
  • Team March Out & Gala Performances - 7:45 PM to 8:00 PM
  • Level 6 Age & Grand Champion Awards (Gym) - 8:00 PM to 8:30 PM
  • End of Friday Competition - 8:30 PM
  • Level 7-10 Open Training - 8:00 PM to 10:30 PM
  • Judges Dinner - 8:45 PM (Host Hotel)

    Saturday February 2, 2019

  • Gym Opens - 7:00 AM
  • Judges/Staff Meeting & Breakfast - 8:00 AM to 8:30 AM
  • Level 7 - Group A - 8:30 AM to 9:31 AM
  • Level 7 - Group B - 9:31 AM to 10:32 AM
  • Judges Break - 5 Minutes - 10:32 AM to 10:37 AM
  • Level 7 Age Awards (Lobby) - 10:45 AM to 11:00 AM
  • Level 8 - Group A - 10:37 AM to 11:24 AM
  • Level 8 - Group B - 11:24 AM to 12:15 PM
  • Level 8 - Group C - 12:15 PM to 1:00 PM
  • Level 8 Age Awards (Lobby) - 1:15 PM to 1:35 PM
  • Judges Lunch - 30 Minutes - 1:00 PM to 1:30 PM
  • Level 9 Jr - Group A - 1:30 PM to 2:45 PM
  • Level 9 Jr - Group B - 2:45 PM to 3:58 PM
  • Judges Break - 5 Minutes - 3:58 PM to 4:03 PM
  • Level 9 Jr - Group C - 4:03 PM to 5:12 PM
  • Level 9 Jr Age Awards (Lobby) - 5:30 PM to 6:00 PM
  • Judges Dinner - 20 Minutes - 5:12 PM to 5:32 PM
  • Level 10 Jr/Sr. - 5:32 PM to 7:15 PM
  • FIG Group Competition Floor Warm-Up - 7:15 PM to 7:20 PM
  • FIG & USAG Group Competition - 7:20 PM to 7:50 PM
  • Level 9 Sr - 7:50 PM to 8:50 PM
  • Level 9 Sr, Level 10 Jr/Sr & Group Awards (Gym) - 9:00 PM to 9:20 PM
  • End of Saturday Competition - 9:20 PM
  • Level 7-10 Open Training - 9:00 PM to 10:30 PM
  • Judges Dinner - 9:10 PM (Host Hotel)

    Sunday February 3, 2019

  • Gym Opens - 7:00 AM
  • Judges/Staff Meeting & Breakfast - 8:00 AM to 8:30 AM
  • Level 8 - Group B - 8:30 AM to 9:22 AM
  • Level 8 - Group C - 9:22 AM to 10:10 AM
  • Level 8 - Group A - 10:10 AM to 10:58 AM
  • Judges Break - 5 Minutes - 10:58 AM to 11:03 AM
  • Level 8 Age Awards (Lobby) - 11:15 AM to 11:45 AM
  • Level 7 - Group B - 11:03 AM to 12:00 PM
  • Level 7 - Group A - 12:00 PM to 1:05 PM
  • Judges Lunch Break - 35 Minutes - 1:05 PM to 1:40 PM
  • Level 7 & 8 Team March Out (Gym) - 1:05 PM to 1:10 PM
  • Level 7 Age Awards (Gym) - 1:10 PM to 1:40 PM
  • Level 7 & 8 Grand Champion Awards (Gym) - 1:10 PM to 1:40 PM
  • Level 9 Jr - Group C - 1:40 PM to 2:43 PM
  • Level 9 Jr - Group A - 2:43 PM to 3:55 PM
  • Judges Break - 5 Minutes - 3:55 PM to 4:00 PM
  • Level 9 Jr - Group B - 4:00 PM to 5:10 PM
  • Judges Dinner - 35 Minutes - 5:10 PM to 5:45 PM
  • Level 9 Jr Team March Out (Gym) 5:10 PM to 5:15 PM
  • Level 9 Jr Age & Grand Champion Awards (Gym) - 5:15 PM to 5:45 PM
  • Level 10 Jr/Sr - 5:45 PM to 7:27 PM
  • FIG Group Gala - 7:27 PM to 7:37 PM
  • Level 9 Sr - 7:37 PM to 8:35 PM
  • Level 9 Sr & Level 10 Jr/Sr Team March Out (Gym) - 8:35 PM to 8:40 PM
  • Level 9 Sr & Level 10 Jr/Sr Awards (Gym) - 8:40 PM to 9:15 PM
  • End of Sunday Competition - 9:15 PM

    ** Team Warmup is 90 minutes before the start of group rotation.



  • Host Team Hotel Local Attractions Great Local Restaurants Event Video & Photography Rhythmic Gymnastics Equipment & Supplies
    Quick Links
    Event Sponsors